SYNCULT

Vă place acest utilaj? Scrieți-ne.

Tehnologie

Aplicator de dejecţii lichide SynCult

Incorporare eficienta a ingrasamantului lichid

Sistemul de aplicare a ingrasamantului lichid consta dintr-un sistem de distributie si un cap special distribuitor. Capul distribuitor are un rotor actionat de un motor hidraulic, ce asigura o distribuire uniforma a ingrasamantului catre toate furtunurile si o maruntire a materiei solide din ingrasamant. Fertilizantul este, apoi, condus catre cultivator, unde gura de evacuare e optimizata pentru o plasare precisa in solul scarificat. Se asigura, astfel, o dozare si o patrundere uniforma in sol. Emisiile de amoniac si dioxid de carbon sunt eliminate in cea mai mare masura.

Tehnică

Grapă cu discuri Softer NS & Aplicator de dejecţii lichide SynCult

  1. Aplicare de îngrășământ lichid.
  2. Încorporare imediată și directă a îngrășământului lichid prin intermediul discurilor Ø 560 mm dispuse pe două rânduri.
  3. Tăvălugul posterior mărunţeşte bulgării de pământ.

În cazul în care dejecţiile lichide şi digestatul sunt încorporate prin intermediul unui discuitor Softer NS, economiseşte timp şi bani, reduce numărul de treceri pe teren şi permite respectarea regulii de prelucrare a dejecţiilor în patru ore. Această metodă a devenit convenţională în agricultură.

Sistem complet, pentru agregarea cu un discuitor

Softer NS + SynCult este un agregat complet, compus din discuitor, cadru, distribuitor de precizie, guri de evacuare cu furtunuri şi terminaţii corespunzătoare. Numărul de guri de evacuare şi de capete distribuitoare se stabileşte în funcţie de lăţimea discuitorului. Distribuitorul dozează o cantitate omogenă de dejecţii lichide sau de digestat în furtunuri şi în gurile de evacuare, care sunt amplasate într-o ordine definită, ceea ce asigură o aplicare fără probleme a îngrăşământului lichid. Scurgerea lichidului în faţa discului permite o încorporare imediată şi fără emisii. Această metodă economiseşte timp şi bani, reduce numărul de treceri pe teren şi permite respectarea regulii de prelucrare a dejecţiilor în patru ore.

Aplicatorul de dejecţii lichide SynCult poate fi instalat pe discuitoarele Softer 4,5 NS, Softer 5 NS şi Softer 6 NS. Mai multe informaţii despre acest utilaj pe pagina produsului Softer NS

Pentru ca aplicatorul de dejecţii lichide SynCult să poată fi instalat pe discuitor nu sunt necesare lucrări de sudură sau alte intervenţii mecanice. Se păstrează astfel garanţia completă a discuitorului.

Operare simplă

Reglarea adâncimii de lucru

Reglare simplă a adâncimii de lucru în baza unui tabel sinoptic, realizată prin şaibe de distanţare pe tijele de piston ale tăvălugilor.

Construcţie a utilajului ingenios concepută

Tăvălug tubular Ø 600 mm

Tăvălugul tubular mărit este rezistent la împotmolire chiar şi în condiţii de umiditate mai mare.

Brăzdare călite

Brăzdare călite, cu permeabilitate mare în soluri lipicioase.

Distanță de aplicare

Cap separator

Parametri

Opţionale

Galerie foto

Grapă cu discuri Softer 4,5 NS & Syncult

Grapă cu discuri Softer 5 NS & Syncult

Grapă cu discuri Softer 6 NS & Syncult

Video