Let’s build the future together!

AGRO FIELDS PROTECT SRL, dealer si importator de masini si utilaje agricole, active pe piata de utilaje din Romania inca din anul 2013, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă variată de mașini și utilaje agricole noi, piese de schimb, service si consultanță tehnică în alegerea și configurarea utilajelor.

Cu sprijinul partenerilor nostri, cu solutiile cele mai favorabile afacerii dumneavoastra, comercializand utilaje agricole intr-o gama foarte variata, potrivita atat pentru lucrarea solului, cat si pentru infiintarea culturilor si transportul produselor recoltate.

DE CE NOI?

Incredere

Produsele oferite clientilor nostri, seriozitatea, profesionalismul si flexibilitatea oamenilor cu care lucram, fac din AGRO FIELDS PROTECT un partener de incredere.

Calitate

Oferim produse ale unor branduri premium recunoscute la nivel national si mondial,, la preturi accesibile, impreuna cu consultanta tehnica si de specialitate.

Inovatie

Produsele oferite de noi incorporeaza ultimele cercetari in domeniul constructiei utilajelor agricole si a materialelor din care sunt confectionate